Opti. Curl Extra Body Texture

Opti. Curl

De gepatenteerde technologie van Opti Curl zorgt voor een natuurlijk uitziend en goed verzorgd kapsel. De poreuze delen van het haar worden hersteld en de krul wordt van aanzet tot punten gelijkmatig voor een natuurlijk en glanzend krulresultaat. Geschikt voor normaal, gekleurd (t/m 20 Volume) en (zeer) poreus haar.

How To Use

Was het haar met een reinigende shampoo (Alternate Action), spoel het grondig uit en maak het haar handdoekdroog. Gebruik indien nodig een voorbehandeling, zoals Instacure of 5+ Protopak. Wikkel met normale spanning. De wikkelkeuze bepaalt de krul. Breng de vloeistof aan en dek het haar af met plastic folie en een handdoek en laat de vloeistof zonder warmtebron inwerken op kamertemperatuur.

De inwerktijd is afhankelijk van het haartype:

Dik, weerbarstig haar: 15-25 min.

Normaal, fijn haar: 10-20 min.

Gekleurd haar (t/m 20 Volume): 10-15 min.

Maak eventueel een testkrul na 5 à 10 minuten indien het haar erg poreus is. 

Na de inwerktijd het haar gedurende 5 minuten met warm water uitspoelen. Elke wikkel zachtjes met een droge handdoek en tissue deppen. Breng vervolgens de Neutralizer vanuit de nek aan op de wikkels en laat deze 5 minuten inwerken. Verwijder de wikkels en bevochtig de punten van het haar met de rest van de Neutralizer. Masseer de haarpunten voorzichtig door en laat 1 minuut inwerken. Spoel het haar gedurende 5 minuten uit.

Select a location

Select a language